https://niche4health.com
4,8

Collageen expert

Niet tevreden? geld terug!

Werkdagen voor 23:59 besteld, binnen 2 dagen in huis!

Gratis verzending vanaf €45,-

NICHE4HEALTH
DE COLLAGEEN EIWIT EXPERT!

Opgericht uit overtuiging en enthousiasme over het product collageen eiwit.

Niche4Health

Ons verhaal

Oprichter Freddy Hoyng kampte zelf in de ochtend bij het opstaan met stramheid in enkels en handen. Daarnaast herstelde hij langzaam na het sporten. Toentertijd woonachtig in Costa Rica, kwam Freddy in aanraking met het product Collageen eiwit en was hij verbijsterd over het resultaat na 1,5 maand 10 gram in zijn koffie gemengd te hebben. Terug in Nederland bestelde hij een 20kg zak direct bij de fabriek. Deze ging er snel doorheen omdat zijn teamgenoten vroegen wat toch dat witte spul was wat hij altijd gebruikte en de zakjes Collageen ook wilde hebben. Steeds meer mensen op de club vroegen naar zijn zakjes Collageen eiwit poeder en dat was voor Freddy het signaal om het professioneel aan te gaan pakken.         

niche4health

Geschiedenis

In 2016 was Niche4Health de eerste die pure Collageen met vitamines op de markt bracht in de Benelux. Door een partnership aan te gaan met Peptan, de grootste producent van collageen in de wereld, profiteerde Niche4Health van hun expertise, R&D, kwaliteitssystemen en netwerk en konden er direct grote stappen genomen worden.

Inmiddels is Niche4Health uitgegroeid tot dé collageen eiwit expert met vernieuwende Collageen producten in de Europese markt. Er zijn gelukkig meer concullega’s bij gekomen en samen zorgen we ervoor dat de voordelen van Collageen eiwit steeds bekender wordt bij het grote publiek. We zien dat steeds meer mensen overtuigd raken van de gezondheid bevorderende eigenschappen van dit unieke eiwit. 

Niche4Health

Missie & Visie

Waarom we doen wat we doen
Niche4Health wil met de ontwikkeling van kwaliteitssupplementen bijdragen aan ieders levenskwaliteit waarbij onze focus ligt op vitaliteit, mobiliteit en schoonheid.

Hoe we werken: onze waarden
We gedragen ons naar onze kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid, innovativiteit en enthousiasme. En daar mag u ons ook op aanspreken.     

Ons team bestaat uit professionals in hun vakgebied die ook echt overtuigd en enthousiast zijn over de werking van Collageen eiwit.

Het Team

Freddy

Founder

Onze gezondheid is onze waardevolste bezit

Lonneke

CUSTOMER
SERVICE & SALES

Positief zijn betekent niet dat alles goed is. Het is het goede in alles zien!

Lucas

Webdevelopment

Doelen zijn dromen met een deadline

Liza

Warehouse

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Suzan

Customer service

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg

Britt

Customer service

A scoop collagen a day keeps the doctor away

Sheila

Logistics

Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald

Esmee

Logistics

Let it go with the flow

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.