https://niche4health.com
4,8

Collageen expert

Niet tevreden? geld terug!

Werkdagen voor 23:59 besteld, binnen 2 dagen in huis!

Gratis verzending vanaf €45,-

HEALTH

JIJ WILT TOCH OOK GOED IN JE VEL ZITTEN? 

We worden gemiddeld ouder en dat wil je natuurlijk ervaren in een zo comfortabel mogelijk lichaam zodat je extra kan genieten van een fitte en actieve lifestyle. Niche4Health is de Collageenspecialist
die jou hierbij kan helpen. Onze voedingssupplementen die we in handzame maandelijkse doseringen aanbieden dragen hiertoe bij.

Niche4Health ontwikkelt o.a. voedingssupplementen gericht op de mobiliteit van ons lichaam. Hierbij focussen we ons op de gewrichten, botten en spieren.

Lactose & soja intoleranties
Mensen met lactose-intoleranties, koemelkeiwit en sojaeiwit allergie zijn bij Niche4Health aan het juiste adres. Onze Gehydrolyseerde Collageen type 1 is vrij van deze allergenen en daarbij is het licht verteerbaar omdat het enzymatisch al is afgebroken. Met het Collageeneiwit van Niche4Health krijg je dan toch die waardevolle eiwitten binnen zonder complicaties.

Immuunsysteem

Niche4Health vindt dat je naast een vitaal en conditioneel sterk lichaam, ook aandacht moet besteden aan je immuunsysteem. Als je soms onvoldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt uit je
dagelijkse voeding, kan dat invloed hebben op je energieniveau en weerstand. Een gezonde darmflora is ook belangrijk voor je immuunsysteem. Het bindweefsel rondom de darmen beschermt de spijsvertering. Collageen is hier een onderdeel van.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.