https://niche4health.com
4,8

Collageen expert

Niet tevreden? geld terug!

Werkdagen voor 23:59 besteld, binnen 2 dagen in huis!

Gratis verzending vanaf €45,-

Levering & Retour

Levertijd & verzendkosten

Orders die voor 23.59 uur op werkdagen besteld worden, worden over het algemeen de volgende dag geleverd. Wij streven ernaar uiterlijk binnen twee werkdagen te leveren.

Bij drukke periodes zoals feestdagen of Black Friday zijn wij afhankelijk van koeriers, dus dan is het mogelijk dat we te maken krijgen met langere levertijden. We vragen hier begrip voor.   

Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden. In geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de dag erna verzonden. Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je een email met een Track & Trace link.

Bestellingen boven de € 45,- worden in Nederland gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 45,- rekenen we in Nederland € 4,95.

Let op !
Vanwege gewijzigde regelgeving bij Post.nl, laat de vervoerder geen bericht meer achter op het moment dat het niet mogelijk was de bestelling te bezorgen en deze op een afhaallocatie voor je klaar ligt. Om heel veel heen en weer zenden te voorkomen, adviseren wij je dan ook om zelf de Track & Trace in de gaten te houden. Je bent dan altijd op de hoogte van de status van jouw zending. En -niet onbelangrijk – kun je zo snel mogelijk genieten van jouw aankoop!

Klachten en retourneren

Als je niet tevreden bent met een artikel dat je bij ons hebt aangekocht, dan heb je 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.
We nemen alleen onbeschadigde / onaangebroken artikelen terug en gaan ervan uit dat je voorzichtig met de verpakking en de producten om zult gaan.

Afhalen

Het is nu tijdens deze Corona periode niet mogelijk om bij je bestelling het vinkje ‘afhalen’ aan te klikken. We moeten de Corona regels naleven die ons hierin beperken. Zodra het weer mogelijk is gelden de volgende richtlijnen: Normaal gesproken geeft je dit de mogelijkheid om je bestelling, vanaf 4 uur na het plaatsen van je bestelling, af te halen bij onze afhaalbalie op het volgende adres op werkdagen van 8:30 tot 22:00.:

Active Ants/ Niche4Health
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

Volg de bordjes ‘afhaalbalie’. De ingang is aan de zijkant voorbij de hoofdingang met de oranje deuren. Als je wilt checken of je bestelling klaar staat, dan kan je het volgende nummer bellen: +31 (0)30 227 1066

Retourneren

Als je het product wilt retourneren, stuur dan een email naar: service@niche4health.com. Vermeld hierin je naam, adres, telefoonnummer, aankoopdatum, het ordernummer van je bestelling, welk product(en) je wilt retourneren en een duidelijke beschrijving van de klacht of de reden van retourneren. 

We verzoeken je vriendelijk het ordernummer duidelijk op het pakketje te vermelden, zodat de retourzending door ons snel en eenvoudig verwerkt kan worden.
Retourzendingen kunnen alleen worden verwerkt wanneer je ze per e-mail hebt aangemeld.

Zodra we de producten goed hebben ontvangen, zullen we binnen twee weken het bedrag terugstorten op jouw rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retourneer het product naar het volgende adres:

Niche4Health
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

Klantenservice

Voor al uw vragen, stuur een email naar service@niche4health.com. Wij zullen u dan zo snel mogelijk via de mail beantwoorden.

Heeft u een vraag die uitsluitend gaat over de levering/bezorging van uw bestelling, bel dan +31 (0)30 227 1066 (dit is alleen voor vragen mbt de levering/bezorging, andere vragen kunnen telefonisch helaas niet beantwoord worden)

Openingstijden klantenservice:  09:00 – 20:00

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.