4,8

Collageen expert

Niet tevreden? geld terug!

Werkdagen voor 23:59 besteld, binnen 2 dagen in huis!

Gratis verzending vanaf €45,-

Beste collageen supplement

Niche4health is de beste keuze voor collageensupplementen

Niche4health is opgericht door Freddy Hoyng, die zelf last had van verschillende klachten. Deze verdwenen nadat hij was begonnen met het nemen van collageensupplementen in poedervorm.

Door zijn eigen ervaring en enthousiasme kreeg hij veel vragen van mensen in de sportschool. Daarop besloot hij om zelf collageensupplementen te gaan verkopen.

De collageensupplementen van Niche4Health

Deze collageensupplementen zijn gemaakt van gehydrolyseerd collageen. Het voordeel daarvan is dat het collageen al voorverteerd is. Het lichaam kan het dus gemakkelijk opnemen en gebruiken om de afnemende aanmaak van collageen van het lichaam te compenseren.

Er zijn bij Niche4health diverse mogelijkheden. Zo zijn er diverse collageensupplementen verkrijgbaar. Uiteraard verkopen ze gehydrolyseerd collageenpoeder, maar er zijn ook varianten waar bepaalde stoffen aan zijn toegevoegd:

  • vitamine C en D
  • vitamine C en kurkuma

De poeders zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. De smaken vanille en aardbei zijn daarnaast op smaak gebracht met stevia-extract.

Daarnaast kun je kiezen uit een grote pot met collageenpoeder, maar zijn er ook sachets beschikbaar. Handig als je geen zin of tijd hebt om de gewenste hoeveelheid af te meten, maar ook voor op reis. Je hoeft alleen het aantal benodigde sachets mee te nemen in plaats van de hele pot.

Hoe gebruik ik het collageenpoeder van Niche4Health?

Het poeder is gemakkelijk door iedere vloeistof heen te roeren. Je kunt het door een glas water of thee mengen, maar ook door een smoothie of een schaaltje yoghurt.

Naast de poeders zijn er ook capsules beschikbaar. Deze zijn gemakkelijk in 1 x door te slikken. In de maag valt onder invloed van de maagsappen de capsule uit elkaar en komt het poeder vrij. Als de maaginhoud vervolgens in de darmen komt kan het poeder gemakkelijk opgenomen worden.

Uiteraard kun je in de webshop precies bestellen wat je nodig hebt. Als je voor 12 uur ’s nachts bestelt krijg je de bestelling de volgende dag reeds thuis bezorgd. En als je niet tevreden bent kun je je geld terugkrijgen.

Je kunt er echter ook voor kiezen om een abonnement voor 6 of 12 maanden te nemen. Je krijgt je bestelling automatisch iedere 3 maanden thuisbezorgd, de betaling gaat via automatische incasso. Bij deze abonnementen krijg je korting op de aanschafprijs wat het extra aantrekkelijk maakt.

Tot slot

We kunnen dus stellen dat Niche4health een gevarieerd aanbod heeft van gehydrolyseerd collageenpoeder. Ze bieden de beste prijs en geen verzendkosten voor bestellingen boven de 60 euro. Het is dus voor consumenten de beste keuze om hun collageensupplementen te bestellen.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.